Retningslinjer for bruk av Fyllingsdalen idrettshall

Postet av Løv-Ham Håndball den 22. Sep 2020

➢ Retningslinjer for bruk av Fyllingsdalen idrettshall
 
➢ Har du symptomer – hold deg hjemme! 
➢ Ingen syke skal være i hallen 
➢ Alle treningsgrupper eller lag skal gå samlet inn i hallen sammen med trener eller lagleder 
➢ ALLE som kommer inn i hallen skal desinfisere hendene med håndsprit når de kommer inn (om noen ikke tåler håndsprit kan de vaske hendene på toalettet med såpe og vann) trener/lagledere er ansvarlig for at alle deltakere gjør dette. 
➢ Alle som ankommer hallen, skal gå direkte inn i hallen – følg sperrebånd som er satt opp og viser vei i inngangspartiet. 
➢ Trenere/lagledere fører lister over deltakere. Ved kampaktivitet må lister over deltakere leveres til arrangør. 
➢ Garderober er i utgangspunktet stengt, men dersom tilreisende lag ønsker det, kan garderober åpnes ved henvendelse til tilsynsvakt. 
➢ Så få som mulig skal oppholde seg i eller ved inngangspartiet, både ute og inne. ➢ Neste treningsgruppe/lag venter ute til de som trener før er kommet ut, først da kan de gå inn i hallen. 
➢ Ved kampaktivitet, kan de respektive lagene varme opp, i gangene ved garderobene. Lagene må benytte seg av hver sin gang på hver sin side av garderobene. 
➢ Hvert lag er en kohort. 
➢ Foresatte skal ikke inn i hallen under trening. 
➢ Foresatte kan komme inn i hallen ved kamper/arrangement. o Foresatte kan kun være på tribunen. o Alle må sitte med 1 meters avstand. o Vi bruker Vipps til publikumsregistrering. 
➢ Møterom er åpne – maks 20 personer dersom 1 meters regel kan overholdes. 
➢ Styrkerom er mulig å benytte dersom aktuelle klubber tar ansvar for å overholde smittevernregler og renhold etter endt bruk. 
➢ Vi forholder oss til kommunens tillatte antall deltakere til enhver tid. 
➢ Ved mistanke om eller påvist smitte av Covid-19 er det viktig at dere melder fra så snart som mulig til klubben din og til arrangør i hallen, slik at smittesporing kan startes. 
➢ Hold en meters avstand til hverandre. 
➢ Vær rause og vis hensyn!


Ved kamper, sendes det ut en egen mail til klubbene samt lagleder(e) og trenere hvor kontaktinfo er tilgjengelig. Sjekk mail - denne skal bekreftes at er mottatt og lest


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.